Onze werkwijze


Indien – na een bezoek aan onze website, of via een andere weg – uw interesse gewekt is, nodigen wij U graag uit, om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Bij deze 1e kennismaking kunnen we dieper ingaan op wie wij zijn, wat we doen, en wat wij eventueel voor U en uw tuin of een ander buitenproject kunnen betekenen. Wederzijds goed contact en vertrouwen staan hoog in het vaandel, en zijn van groot belang voor een prettige samenwerking en goede uitwerking van een opdracht. Zijn er na het 1e contact nog onduidelijkheden en/of vragen, dan komen wij graag voor een 2e keer langs. Ook kunt U natuurlijk telefonisch of via e–mail uw vragen aan ons kwijt. Ook hier geldt dat dit nog steeds geheel vrijblijvend is.


Na het gunnen van b.v. ontwerp van een tuin (vastgelegd in een opdrachtbevestiging), worden wensen en eisen doorgesproken. Ook zullen wij specifieke vragen stellen om tot een zo goed mogelijk beeld en kader te komen van de opdracht.


Deze eerste stappen resulteren in een schetsontwerp dat wordt voorgelegd en doorgesproken. Opmerkingen en wijzigingen worden verder uitgewerkt waarna het aangepaste ontwerp opnieuw wordt voorgelegd. Deze stap kan zich een aantal malen herhalen totdat de opdrachtgever(s) zich geheel in het ontwerp voor de tuin kunnen vinden. Een beplantingsplan is meestal de volgende stap en volgt de hierboven beschreven werkwijze.


Na de planvorming volgt op aanvraag een offerte voor de aanleg/realisering van een project. Deze offerte is zo gedetailleerd , zodat de werkvolgorde zichtbaar wordt en de kosten van elk onderdeel precies en duidelijk overzichtelijk zijn. De opdrachtgever kan na overleg en eventuele aanpassingen kiezen tussen een gehele aanleg of voor onderdelen daarvan. Afspraken worden pas na overeenkomst vastgelegd in een opdrachtbevestiging met daarin het te maken werk en de prijzen duidelijk omschreven.


Nooit hoeft de opdrachtgever zich vooraf ergens aan te verplichten!


 

Tijdens de aanleg heeft de opdrachtgever – na overleg en overeenstemming met Leenderhoeve – ook altijd nog de mogelijkheid om bij te sturen en veranderingen door te voeren.

Na de aanleg volgt nazorg. U kunt dan altijd bij ons terecht voor vragen over snoeien, planten, licht enz.. Indien gewenst geven we zelfs een korte cursus (bv snoeien) aan huis. Deze service zit bij de opdracht inbegrepen. Tenslotte geven wij – met ruim 20 jaar ervaring – uiteraard garantie op alle uitgevoerde werken en/of diensten (minimaal 1 jaar, afhankelijk van de aard van geleverde producten en diensten).

 

 


 

Leenderhoeve | De Heul 22 | 4741 TS Hoeven | Tel: -165 - 31 72 23 | Fax: 0165 - 31 80 25 | info@leenderhoeve.nl